Νεα Μακρη Φωτια - Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την - Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά στη νέα μάκρη / φωτογραφία: Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά απείλησε κατοικίες μέσα στον οικισμό λιβίσι ενώ αυτή την ώρα δεν .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την
Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την from www.athensvoice.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Φωτιά στη νέα μάκρη / φωτογραφία: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά απείλησε κατοικίες μέσα στον οικισμό λιβίσι ενώ αυτή την ώρα δεν . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Η φωτιά απείλησε κατοικίες μέσα στον οικισμό λιβίσι ενώ αυτή την ώρα δεν . WhatsApp
WhatsApp from rpn.gr
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Η φωτιά απείλησε κατοικίες μέσα στον οικισμό λιβίσι ενώ αυτή την ώρα δεν . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η φωτιά απείλησε κατοικίες μέσα στον οικισμό λιβίσι ενώ αυτή την ώρα δεν . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά στη νέα μάκρη / φωτογραφία:

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά απείλησε κατοικίες μέσα στον οικισμό λιβίσι ενώ αυτή την ώρα δεν . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά στη νέα μάκρη / φωτογραφία:

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. WhatsApp
WhatsApp from rpn.gr
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά στη νέα μάκρη / φωτογραφία: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Φωτιά στη νέα μάκρη / φωτογραφία:

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Η φωτιά απείλησε κατοικίες μέσα στον οικισμό λιβίσι ενώ αυτή την ώρα δεν . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά στη νέα μάκρη / φωτογραφία:

Νεα Μακρη Φωτια - Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την - Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά στη νέα μάκρη / φωτογραφία: